Husdjur på kenneln

Det är mysigt att ha marsvin, kaniner, katter och andra djur på din kennel. Har du barn är mindre husdjur särskilt uppskattade. För att göra det enkelt handlar du allt för både hundarna och de andra djuren på Zoo.

Handla på Zoo

Den stora fördelen med att handla allt till djuren, från foder till marsvinsburar, på Zoo är att du sparar tid och pengar. Du sköter allt på datorn hemifrån soffan, istället för att behöva åka iväg till en djuraffär eller Granngården. Har du just fått en kull valpar är det särskilt skönt. Valpar behöver uppmärksamhet. Detsamma gäller när du ska sälja valparna och intresserade köpare vill komma förbi och titta på dem. Zoo satsar på kvalitet, så du kan känna dig säker på att köpa bra foder till hundarna. Gå in på Zoo och handla marsvinsburar och hundfoder och få det levererat hem till dörren.

Kaniner och marsvin

Kaniner och marsvin är både mysiga och har stora personligheter. Mjuka vänner som kan sitta i ditt knä medan du ser på tv eller stickar. De gör inte så stort väsen av sig, förutom att marsvin kan låta och påkalla uppmärksamhet när du till exempel skalar morot. För marsvin räcker det med en bur och att de får komma ut på golvet och springa. Naturligtvis gillar de också att få en trygg hage sommartid så att de kan äta gräs utomhus. Men de bör inte lämnas ensamma utomhus då hundar kan skrämma ihjäl dem.

Kaniner kan också bo inomhus, men behöver lite mer utrymme. Många kaniner bor utomhus året om i en isolerad bur och trivs med det. Om kaninen ska bo inomhus måste den få springa av sig och skutta runt i vardagsrummet. Det som är skönt med kanin- och marsvinsburar är att de är lätta att rengöra och ta hand om. Särskilt marsvinsburar. Du kan enkelt spola av den i badkaret eller duschen eller svabba av den med en trasa.

Katter

Katter och hundar går ju egentligen väldigt bra ihop, även om det ibland är som om de lever två separata liv i samma hus. Visa katter och hundar blir rent av vänner. Att ha katt på en kennel fungerar bra. Katten hjälper ju också till att hålla mössen borta från huset och tomten. Om du vill leva heltid på din kennel kan du även satsa på att föda upp en dyrare kattras. Kattungar är ju underbara och folk betalar mycket för en sibirisk katt eller en ragdoll.

Driva kennel

Att driva en kennel tar mycket tid. Det absolut bästa är att kunna göra det på heltid eller arbeta hemifrån. Djuren behöver mycket uppmärksamhet. När en tik ska valpa är det också tryggt för henne om husse eller matte finns hemma. Du vill ju vara säker på att förlossningen går bra. De flesta kennlar har ju också flera tikar och alla hundarna behöver få motion och träning. Eftersom en hund inte heller bör få valpar varje år, utan behöver få vila sig, så kan du behöva ha tre-fyra tikar för att kunna få lite ekonomi på din kennel.

Leave a Comment

mts_howto