Arbeta på en kennel

Att jobba på en kennel innebär mycket arbete, speciellt om det är din egen kennel. Det innebär jobb dygnet runt när det är din egen kennel. Det är oftast mycket praktiskt jobb med hundarna. Därför är det viktigt att du har rätt kläder och utrustning. Det är inte sällan som du använder din mobiltelefon i arbetet som exempelvis ficklampa, ringer och besvarar samtal och fotograferar. När du använder mobiltelefonen är det viktigt att skydda den. Det är lätt hänt att en hund knuffar till dig och du tappar telefonen. Genom att ha ett bra skal minskar du risken att den ska gå sönder. Det finns exempelvis massor med iPhone 14 Pro Max skal som är både funktionella och snygga. Beställ ett iPhone 14 Pro Max skal redan idag om du inte har något. Passa på att beställa ett skärmskydd samtidigt för att undvika en spräckt skärm.

Investera i slitstarka kläder

Förutom att skydda din telefon med ett bra mobilskal ska du även tänka på dina kläder. Att ha slitstarka och kvalitativa kläder är viktigt i ditt arbete på kenneln. Att ha kläder med fickor brukar vara användbart. Då kan du stoppa ner alla saker som du behöver när du ska rasta hundarna, vårda dem eller när andra sysslor ska utföras. Det är sällan som det är lite saker du behöver när du tar hand om hundar. Det är även en fördel om kläderna som du använder går att ha i alla sorters väder. Tänk även på att anpassa kläderna efter säsong.

Ha ett intresse för hundar vid jobb på kennel

När du jobbar på en kennel är det en stor fördel om du verkligen brinner för arbetet eftersom det är slitigt emellanåt. Den som driver en kennel gör det sällan ur ett vinstsyfte utan mer för att det är ett intresse.

Leave a Comment

mts_howto